top of page
AZ ÉTTEREMRŐL

A Párisi Udvar többszörösen díjnyertes, lenyűgöző épületében kapott helyet a Párisi Passage Café & Restaurant. A varázslatos, múlt századot idéző környezet azonnal magával ragadja az embert. Az étterem hamar a hazai közönség kedvelt helye lett és töretlenül pezsgő élet jellemzi. Azoknak ajánljuk, akiknek a magas minőség éppolyan fontos, mint a könnyed éttermi élmény.

A Párisi Passage vezető séfje - Lutz Lajos, a magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja - rendkívülit alkotott. Konyhánk víziója, hogy a főzés művészetének legújabb technikáival, kifogástalan és hazai alapanyagokat használva varázsoljon autentikus fogásokat vendégeink asztalára. Ételeink széles és változatos italkínálattal, valamint lenyűgöző champagne választékkal társulnak.

NYITVATARTÁS ÉS CÍM

Nyitvatartás: minden nap 7:00 és 23:00 óra között.

  • Reggeli: 7:00 - 10:30

  • À la carte: 12:00 - 22:30

  • Bisztró Menü: 12:00 - 17:00

  • Kávézó: 8:00 - 18:30

Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 10. - Párisi Udvar Hotel Budapest

ASZTALFOGLALÁS

Kényelmesen és gyorsan online felületünkön - ide kattintva - vagy e-mailben, telefonon.

+36 70 702 4088

PARKOLÁS

Foglalj asztalt ebédre vagy vacsorára, mi pedig díjmentesen gondoskodunk autód parkolásáról! Tapasztalt kollégáink autódat egy őrzött, biztonságos parkolóházba vezetik. Kérjük, hogy előzetesen jelezd telefonon vagy a foglalás leadásakor, hogy autóval érkezel.

RÓLUNK MONDTÁK

"Executive Chef munkakörben folytatja pályáját Lutz Lajos a Párisi Udvar Hotel vendéglátásában, akinek a külföldi vendégek megszólítása sem ismeretlen, a klasszikus magyar konyhához és ízekhez pedig közismerten kiváló érzékkel nyúl."

DINING GUIDE
Róunk mondták
LUTZ LAJOS, A SÉF

Éttermünk vezető séfe - Lutz Lajos - 2020 júliusában csatlakozott csapatunkhoz, és bátran mondhatjuk, hogy az azóta eltelt 2 évben neve összefonódott a Párisi Passage-zsal.

A séf a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja, emellett pedig lenyűgöző szakmai múlttal  büszkélkedhet: a ’90-es évek elején az egykori Mágneskertben szerezte kezdeti tapasztalatai egyikét, majd közel 10 évet töltött el a legendás Gundel étteremben, Kalla Kálmán irányítása alatt. Később számos ismert belvárosi étterem étlapjáért és ízvilágáért felelt kreatív séf pozícióban, fél évet pedig Japánban töltött.

Lutz Lajos a régi polgári magyar konyha és a házias ízek szakértője, ezeket a fogásokat gondolja újra és kombinálja a francia és nemzetközi konyhák remekeivel. Az eredmény káprázatos tányérok formájában érkezik, ahol minden egyes falat az ízek és textúrák tökéletes harmóniája.

Lutz Lajos
LutzLajos.jpg
bottom of page