top of page

ÉLŐZENE MINDEN HÉTEN A PÁRISI PASSAGE CAFÉ & BRASSERIE-BEN


Minden csütörtökön 19 órától

SIDE 2 SIDE


Tudtad, hogy a csütörtök az új péntek? Finom jazzes dallamok, játékos melódiák és mennyei fogások várnak téged a Párisi Passage-ban minden csütörtökön!A Side 2 Side formáció 2017-ben alakult zenész fiatalokból, akik gitár és szaxofon hangszerekkel varázsolják el a közönségüket immár 5 éve. A Side 2 Side zenekar a tradicionális jazz műfajt modernizálva, egy új hangzásvilágot képvisel a magyar zenei világban.


Csütörtökönként jazz, blues és pop dalok instrumentális feldolgozásaival bűvöl el minket Kalamár Sára és Tury Krisztián párosa, miközben kiváló ételeket és lenyűgöző italokat kóstolhatsz.Minden pénteken 19 órától


FIZZY FRIDAYS W/THE MUSIC SOMMELIER


Mi lehetne üdítőbb egy péntek estén, mint egy - vagy több - pohár hűsítő champagne a kezünkben, ízletes falatok és az amerikai jazz legnagyobbjainak dallamai?Ezentúl a péntekek a Párisi Passage-ban a legendákról szólnak. A francia Champagne régió legizgalmasabb tételei találkoznak olyan ikonikus előadók remekeivel, akik kiállták az idő próbáját. Bollinger és Frank Sinatra? Laurent-Perrier és Peggy Lee? Itt bármi megtörténhet!


A tőlünk már megszokott, gondosan kurált champagne- és pezsgőkínálat mellett ikonikus Veuve Clicquot tételeket kínálunk pohárral az esemény ideje alatt. Lutz Lajos - aki szintén a jazz nagy rajongója - ínycsiklandó canapé falatokat álmodott meg, amelyeket minden buborékos ital mellé biztosítunk.


A zenéről 19 és 23 óra között Bruce Marshall gondoskodik, akit csak The Music Sommelier-ként ismerünk. Ő maga így mesélt nekünk a zenei felhozatalról: "Olyan zenék és dalok, amelyekre klasszikusokként tekintünk, amik a 20-as és 50-es évek amerikai zenéjét alapjaiban határozták meg.”


Akár egy laza, kötetlen beszélgetésre látogatnátok el hozzánk, akár vacsorára érkeznétek, egy biztos: felkészültünk a buborékokból!


Minden szombaton 19 órától

PÓK LÁSZLÓ ZONGORISTA


Szombatonként Pók László bárzongorista ül a billentyűkhöz gyönyörű passzázsunkban! Elegáns környezetben, élőzene mellett élvezheted konyhánk remekeit és egyedülálló italkínálatunkat.Az eseményeken előzetes regisztráció nélkül is részt vehetsz, de javasoljuk, hogy biztosítsd be a helyed és foglalj asztalt nálunk. További információkért és asztalfoglalásért kérjük írj az info@parisipassage.hu email címre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 70 702 4088-as telefonszámon!


bottom of page