LUTZ LAJOS ÉS SÁRKÖZI ÁKOS VACSORAESTJE

Szeptember 29-én, 19 órától olyan exkluzív eseménynek adunk otthont a Párisi Passage-ban, amire korábban még sosem volt példa! Lutz Lajos, az étterem séfje és jó barátja - Sárközi Ákos séf - közösen készítenek ötfogásos vacsorát a gasztronómia és az unikális éttermi élmény szerelmeseinek.Erre számíthat...


Lenyűgöző környezetben egy lenyűgöző, exkluzív vacsoraélményre, ahol a hazai gasztronómia két meghatározó, elismert alakja főz az este folyamán. Ákos és Lajos közösen alkottak meg egy olyan ételsort, ami nem csak ízletes, de nagy gondossággal merít a Párisi Udvar százéves épületének inspirációiból. A vacsora alatt élőzenével varázsoljuk tökéletessé az estét.


A séfekről...


Lutz Lajos a Párisi Udvar Hotel Budapest és a Párisi Passage étterem séfje, a hagyományos magyar ízek és a klasszikus francia konyha elismert szakértője, 2015 óta Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja. Közel negyvenéves szakmai tapasztalattal, fiatalos szenvedéllyel vezeti konyháját, ahol szívesen nyúl olyan klasszikus helyi alapanyagokhoz, mint a mangalica vagy a harcsa, az étterem friss étlapjáról pedig a vegán töltött káposzta az egyik nagy kedvence.


Sárközi Ákos az országban 2018-ban, harmadikként Michelin csillagot elnyerő Borkonyha étterem, valamint a Textúra étterem séfje. Ákosnak szenvedélye a művészet, ő maga is fest, valamint a gasztronómiára, az ételek készítésére is ekként tekint, ösztönös kísérletező. Több sikeres televíziós vetélkedő állandó zsűritagja, az egyik legismertebb séf az országban.


A csillagok íze...


A Párisi Udvarban található ÉTOILE Champagne Bar külön erre az alkalomra, az ételekhez tökéletesen illeszkedő, azokat izgalmasan kiegészítő francia champagne sort állított össze az eseményre a buborékok szerelmeseinek. A borkedvelőknek pedig, szintén az ételekhez párosított választékkal készülünk.


Információ..


JEGYEK ITT VÁSÁROLHATÓK AZ ESEMÉNYRE


Az eseményen való részvétel díja 29 990 Ft + 14% szervízdíj, amely előre fizetendő és tartalmazza az ötfogásos, exkluzív vacsoraélményt. Az ételekhez champagne- és borsor vásárolható, melynek áráról és tételeiről az event@parisipassage.hu e-mail címen tud érdeklődni!


Az eseményen a férőhelyek száma limitált, így javasoljuk a foglalást erre a megismételhetetlen alkalomra mihamarabb megtenni a webshopunkon vagy az event@parisipassage.hu e.mail címen keresztül!